Tinerete fara batranete cu sucul Noni din indepartatele insule Tahiti

16401000-Bio-Noni-TahitiTinerete fara batranete cu sucul Noni din indepartatele insule Tahiti

Viata cotidiana moderna, desi aduce o sumedenie de satisfactii, este in acelasi timp o sursa de stres si oboseala. De multe ori, oamenii se simt epuizati si depasiti de obstacolele pe care le intalnesc in cale in fiecare zi.

O solutie la problemele lor ar fi o vacanta mai lunga in locuri exotice, un somn mai odihnitor, eliminarea surselor de stres, dar aceste lucruri sunt doar simple utopii si nu sunt deloc compatibile cu ocupatiile vietii moderne.

Alternativa la indemana tuturor, care poate fi folosita de oricine, indiferent de varsta sau de sex, este cura de suc organic de noni, o planta necunoscuta pe plaiurile romanesti, dar care in alte locuri de pe Glob este folosita deja de 2000 de ani datorita efectelor extraordinare pe care il are consumul acestuia asupra corpului uman.

Noni este un arbore care creste in zonele tropicale, numai in zonele cu sol vulcanic, lipsite de substante poluante. Acest lucru practic garanteaza ca produsele realizate din noni sunt pure din punct de vedere biologic, acest copac neputand fi cultivat intr-un mod organizat. Desi efectele fructului sunt cunoscute de foarte multa vreme, acesta nu a fost consumat din cauza gustului amar. Recent insa a fost descoperita o modalitate de extragere a acestui suc care permite obtinerea unei bauturi cu un gust foarte placut, dar care, in acelasi timp, pastreaza toate elementele pozitive ale fructului. Astfel, fructele sunt culese doar din zone virgine din insulele Tahiti, intr-un mod traditional, manual, fiind procesate dupa o metoda exclusiva, obtinandu-se astfel un suc 100% pur si organic. Recoltarea lor este realizata in anumite momente cand substantele active sunt in concentratie maxima.

Efectele sucului organic Noni din Tahiti sunt extraordinare cuprinzand peste 150 de substante active. In primul rand, contine substante care ofera energia atat de necesara vietii cotidiene, dar in acelasi timp fiind si unul dintre cei mai puternici oxidanti, asigurand o sanatate optima. Substantele active din suc au un rol foarte important in scaderea stresului care poate provoca boli grave, avand si cantitati importante de vitamine.

Sucul poate fi folosit cu succes in curele de imunizare intarind corpul in fata virusurilor si a bacteriilor atat de prezente in aceasta perioada. De asemenea, poate fi consumat si de sportivii de performanta oferindu-le vitalitate, indepartandu-le durerile articulare, contribuind la vindecarea traumelor musculare si crescand, in general, toate performantele fizice. In plus, lupta cu succes impotriva insomniilor, ceea ce duce la relaxarea si odihna atat de necesara pentru a face fata efortului mare.

Dintre substantele bioactive prezente in fructul noni se poate remarca o enzima numita bromelaina, care se gaseste in cea mai mare concentratie din toate fructele cunoscute. Aceasta este o enzima digestiva extrasa in mod traditional din ananas, dar mult mai prezenta in fructul noni, fiind de aproximativ 80 de ori mai mare cantitatea fata de ananas. Bromelaina are un rol important in descompunerea proteinelor fiind in acelasi timp si un foarte puternic antiinflamator, reducand durerile aparute in urma activitatilor sportive si favorizand refacerea tesuturile deteriorate.

Share Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>