Importanta mentinerii echilibrului hormonal feminin

Female_Hormone_blend_8410Hormonii reprezinta substantele care ajuta la reglarea si mentinerea in parametrii normali a tuturor functiilor organismului nostru. Exista hormoni care ajuta la mentinerea tensiunii arteriale, care influenteaza diureza sau care regleza glicemia. Exista hormoni ce ne ajuta sa dormin, care ne calmeaza sau care ne defineste felul de a fii.
Daca ar fi sa vorbim despre efectele hormonilor probabil ne-ar trebui o gramada de timp asa ca acum o sa punem accent doar pe importanta mentinerii echilibrului hormonal feminin.
Hormonii sunt secretati in parte de catre ovare dar si de catre placenta in timpul sarcinii cat si de component corticala a glandelor suprarenale. Rolul acestor hormoni este major in desfasurarea normala a acrivitatii fiziologice feminine cat si in dezvoltarea normala a corpului si a psihicului.
Spre exemplu estrogenii sunt cei care ajuta la maturarea ovulului, trasnformandu-l apt pentru actul fecundarii. Tot ei ajuta la dezvoltarea tuturor organelor sexuale feminine, declanseaza ovulatia si influenteaza ciclul menstrual. Progeseronul pregateste mocoasa uterului pentru fecundatia unui eventual ovul fecundat, asigurand procesul sarcinii, stimuleaza, dupa nastere, secretia glandelor mamare si intervine in dezvoltarea caracterelor sexual feminine.
Atunci cand organismul unei femei se confrunta cu un nivel scazut sau crescut de hormoni sexuali, totul poate sa capete valente periculoase. De la simple dereglari ale cicului menstrual pana la lipsa ovulatiei, de la atrofierea organelor sexuale pana la dereglari ale sari generale cu simptomatogie variata precum oboseala, transpiratii abundente, iritabilitate, de la infertilitate pana la cancere de san si col uterin, toate acestea pot sa-si gaseasca raspunul in pierdere echilibrului hormonal feminin.
Pentru a preveni astfel de afectiuni care iti pot pune viata in pericol alege sa previi dezechilibrul hormonal cu ajutorul unor produse naturiste eficiente si in acelasi timp blande cu organismul tau.
Vezi Femela Hormone Blend formula complexa fito-homeopata pentru imbunatatirea echilibrului hormonal feminin obtinua din surse naturale o compozitie complexa pe baza de 12 extracte din plante medicinale si componente homeopate cu spectru larg de actiune.

Share Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>