Antioxidantii – lupta pentru un organism sanatos

Un corp sanatos este un corp curat. Curatenia la care ma refer de data asta nu este cea exterioara si cea interioara. Fiecare dintre noi se ingrijeste de modul cum arata. Astfel isi ingrijeste trupul pe exterior dar oare interiorul cui il lasam el nu are nevoie de o curatenie generala? Ei bine, are nevoie si inca multa!
Toxinele si mai ales radicalii liberi ne intoxica organismul si provoaca o serie de afectiuni grave. De acesti intrusi extrem de nocivi putem scapa prin doua procese care reprezinta cheia sanatatii si anume cel de antioxidare si detoxifiere. De toxine, scapam prin detoxiere iar de radicalii liberi prin antioxidare.

Mai periculosi sunt radicalii liberi care patrund tacuti in organism, dau nastere stresului oxidativ care de asemenea este tacut si-n cele din urma declanseaza boli grave printre care se pot numara si diferite tipuri de cancer.

Antioxidantii lupta impotriva radicalilor liberi si ajuta la eliminarea lor din organism. Acestea se gasesc in diferte alimente, mai ales in fructe sau legume. Cantitati mari de antioxindanti contine ciocolata neagra sau vinul rosu. Atunci insa cand organismul nostru este deja intoxcat de radicali liberi, aparand stesul oxidativ sau chiar unele afectiuni grave, avem nevoie de o sursa sigura, rapida si eficienta  de antioxidanti.

De aceea au aparut diversele produse naturiste care concentreaza puterea antioxidanta a diverselor plante si sunt usor de administrat fara sa aiba niciun efect advers. Aceste substante elimina radicalii liberi, opreste efectele nocive ale stresului oxidativ si impiedica acumularea de noi astfel de substante.
Obezitatea, ateroscleroza, hipertesiunea arteriala, ulcerul gastric, diabetul, cancerul poate avea ca si punct declansator sau agravant actiunea nefasta a radicalilor liberi. Spune NU acestor dusmani invizibili si bucura-te de sanatate administrandu-ti doza necesara de antioxidanti, sub forma unor produse naturiste

Share Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>