Cum scap de afectiunile respiratorii din sezonul rece?

Produse naturiste pentru afectiuni respiratorii

Produse naturiste pentru afectiuni respiratorii

Iarna microorganismele patogene stau la panda, profitand de orice portita oferita de slabirea sistemului imnun. Acestea provoaca diverse boli respiratorii care pot avea o evolutie grava si care ne priveaza de placerea de a ne bucura cu adevarat de iarna.
In topul microorganismelor care devin vedete in sezonul rece se afla virusul gripal A, Mycoplasma pneumoniae, Streptococcus pneumoniae, Haemophilus influenzae, ce provoaca infectii respiratorii precum banala gripa, bronsita acuta sau pneumonia.
Toate aceste boli pot fi prevenite dar pot fi si tratate cu ajutorul produselor de la Sanavita, care au un efect rapid, eficient dar neagresiv cu organismul. Daca gripa se manifesta prin congestie nazala, febra moderata, rinoree, dureri musculare, atonie si astenie, simptomele nu sunt nici pe departe atat de atenuate atunci cand vine vorba de o pneumonie. In cazul acestei afectiuni, semnele cele mai importante sunt: stare de rau generala, tuse puternica insotita de expectoratii, dispnee si durere toracica. Atunci cand pneumonia nu este trata, rata mortalitati depaseste 50%.
De aceea, pentru a evita aceste boli respiratorii care-ti pot pune viata in pericol, mai ales in sezonul rece, trebuie sa te protejezi cat mai bine si eficient. Si cum poti s-o faci mai bine decat sa apelezi la natura. Cu o multime de produse care-ti garanteaza intarirea sistemului imunitar, Sanavita, te protejeaza de dusmanii nevazuti ai iernii care te-ar putea face sa pierzi adevarata magie a iernii.
Refuza sa devii gazda unui virus sau a unei bacterii care sa dea nastere celor mai grave si rebele boli respiratorii din perioada sezonului alb, aliaza-te cu cei de la Sanavita si bucura-te de sanatate.

 

Share Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>