Cosmetice naturale pentru ten

Pentru a fi corecta, ingrijirea tenului trebuie sa indeplineasca o serie de conditii. Nu trebuie sa uitam de curatare, tonifiere, si nici de hidratarea tenului. Pentru toate acestea exista cosmeticele naturale pentru ten.

Cosmetice naturale ten

Cosmetice naturale ten

Sanavita va pune la dispozitie o gama larga de produse special concepute pentru ingrijirea tenului, indiferent de tipul tenuli dumneavoastra. Fie ca e sensibil, gras sau uscat, puteti face alegerile corecte in ceea ce priveste cosmeticele naturale. Pentru hidratare, puteti opta spre o crema usoara, care intra repede in piele, si care va asigura confort sporit, asa cum este cea de la Herbagen, cu ulei abisinian si extract de unt de shea. In alegerea cosmeticelor pentru ten, mai e de luat in considerare un aspect, care tine de varsta. Fiecare lotiune sau crema este destinata unei categorii in parte. Cea sus-numita, spre exemplu, se adreseaza persoanelor intre 25 si 35 de ani.
Daca va preocupati de curatare in profunzime, o alegere ar putea fi spuma de curatare BioEulen, care contine, pe langa mucilagii de nalba, si gel de Aloe Vera. Acest produs prezinta avantajul ca ofera o igiena a pielii considerabila, insa fara a o usca excesiv. Curatarea este extrem de importanta, deoarece resturile chimice ale machiajelor trebuiesc
indepartate inainte de efectuarea hidratarii.
Altfel, tenul se imbacseste si devine predispus la dermatite variate, dintre care cea mai comuna este varianta grasa, observata in realitate ca o tendinta continua spre acnee. Daca aceasta problema se afla inca la inceput, ea poate fi tratata cu usurinta cu produse naturiste, dintre care unul recomandabil ar putea fi Lotiunea astringenta purificatoare de la
Himalaya, care contine extracte de lamaie si canepa egipteana, si care are drept beneficiu controlarea secretiei grasoase de la nivelul pielii, cunoscuta si sub numele de sebum. Predispozitiile acneice apar cel mai frecvent la pubertate si pot avea consecinte negative asupra moralului tinerilor, astfel incat se recomanda tratarea lor rapida si corecta.
Doamnele si domnisoarele vor avea in vedere cat de importanta este demachierea zilnica. In acest context, recomandam Demachiantul pentru ten si ochi Puritate Florala, un produs BIO cu o compozitie relativ simpla (musetel si lavanda), dar cu efecte vizibile.
Cosmeticele naturale pentru ten sunt optiunea corecta in zilele noastre, avand doua avantaje majore: toate ingredientele provin din natura si sunt suportate foarte de bine de epiderma, iar costurile sunt adeseori mult mai reduse comparativ cu produsele cosmetice de sinteza.

Share Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>