Tratarea reumatismului prin alternative naturale

reumatismReumatismul afecteaza marea majoritate a populatiei, cu precadere dupa depasirea varstei de 40 sau 45 de ani. Printre cauzele aparitiei reumatismului se numara si scaderea masei osoase, mai ales in cazul osteoporozei, prezenta cu precadere la sexul feminin si aparitia problemelor articulare o data cu inaintarea in varsta, afectiune care isi face aparitia indiferent de sex, predispozitie genetica sau climatul in care locuim. Tratamentul reumatismului poate fi realizat si prin alternative naturale, exemplul viu al acestei afirmatii fiind persoanele care au incercat produse naturiste si care s-au convins de eficacitatea
lor. Printre cele mai aclamate medicamente naturale de la momentul actual folosite in tratarea afectiunii in discutie, se numara MSM, Cat’s Claw, Lyprinol, dar si Unguentul de Gheara Diavolului.
Cat’s claw, in traducere gheara matei, este o planta cu proprietati antiinflamatorii la nivelul sistemului osteo-articular si care, o data cu efectul de reducere a inflamatiei, este responsabila si de scaderea durerii locale, precum si a disconfortului cauzat de miscare sau presiune asupra articulatiilor afectate.
Unguentul de Gheara Diavolului este o solutie extrem de eficienta in asigurarea confortului local. Efectul este vizibil si rapid, insa folosirea lui este mai degraba simptomatica, dupa cum se stie ca majoritatea produselor utilizate la nivel cutanat se absorb cu o oarecare dificultate
in organism. Ca analgezic, insa, unguentul este exceptional, iar varianta propusa de Sanavita  nu contine nicio substanta artificiala. Uleiul de jojoba din compozitia produsului ajuta la patrunderea substantei principale prin piele.
Conform denumirii sale, MSM contine metilsulfonilmetan, precum si gheara diavolului, curcumin, Boswellia, dar si gheara matei. Complexul acestor substante se dovedeste a fi extrem de folositor in ceea ce priveste tratarea afectiunilor osteo-articulare. Mai mult, combinatia in discutie are efect atat asupra oaselor si articulatiilor, cat si asupra muschilor si tendoanelor acestora.
Reumatismul este o boala care poate fi vindecata sau ameliorata prin medicamente naturiste.
Problemele de sanatate pot fi rezolvate si prin cai naturale, vezi aici tratamente naturiste pentru bolile osteoarticulare.

Share Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>