Cosmetice naturale par

ICosmetice parngrijirea parului este  importanta atat pentru femei, cat si pentru barbati. Daca doamnele si domnisoarele doresc sa isi pastreze look-ul si sa si-l imbunatateasca prin afisarea unei podoabe capilare de invidiat, barbatii  sunt interesati oricand de calvitie,prevenirea si tratarea acestei probleme, despre care se presupune ca se transmite ereditar. Sanavita ofera o serie de produse cosmetice naturale care au drept efect ingrijirea scalpului si a parului, mai ales in afectiuni care presupun iritatii, mancarimi, exces de sebum, precum si caderea unui numar crescut de fire de par in fiecare zi. Unul dintre aceste produse cosmetice naturale pentru par  care au drept efect protejarea parului pe termen lung este Samponul tratament african Rhassoul, care contine extracte din aloe vera, nuca de cocos, menta, dar si un sapun extras dintr-o argila africana. El este un tratament benefic, cu un miros placut si cu rezultate vizibile chiar de la primele utilizari. Pentru alte probleme sacaitoare ale scalpului, cum ar fi matreata, se recomanda sampoane speciale BIO, cu adaos din plante si cu o doza de dezinfectant.
Matreata este cauzata, in principiu, de excesul de grasime de la nivelul pielii capului. Putin dintre noi stiu, insa, ca matreata poate fi si de origine externa, mai exact reprezentata de un tip de ciuperca, ce raspunde la tratamente cu dezinfectante. Plantele cu proprietati antiseptice sunt recomandate in aceasta afectiune, deoarece au rolul de a indeparta excesul de piele moarta, cicatrizand eventualele leziuni produse la nivel epidermal, din cauza mancarimilor repetate. In aceste cazuri, se recomanda combinatii de substante naturale ca cele intre aloe vera si extract din arbore de ceai, prezente, ambele, in samponul antimatreata pentru calmare si hidratare, de la Himalaya.
Mai mult, daca banuiti ca matreata a aparut de la folosirea unor parfumuri sau alte substante artificiale, puteti incerca un sampon natural fara parfum, pentru a vedea cum evolueaza problema dermatologica de la nivelul capului. Pentru un plus de efect calmant, puteti incerca si un sampon cu lavanda, cunoscuta pentru efectele sale benefice asupra tesutului cutanat.

Share Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>