Produse naturiste pentru copii

Produse naturiste

Produse naturale pentru copii

Actualele sau viitoarele mamici sunt persoanele cele mai grijulii din lume. Copiii conteaza cel mai mult pentru ele, si e de inteles, fiindca le-au dat viata si vor sa le asigure o dezvoltare sanatoasa. Din acest motiv, multe mamici apeleaza la produse naturale pentru copii. In acest mod, ele pot controla antibiorezistenta microorganismelor responsabile de declansarea unor afectiuni. In prima faza, in cresterea copilului prima si cea mai sfanta regula este protejarea sistemului imunitar. Acest lucru poate fi realizat cu usurinta prin utilizarea de minerale si vitamine, dar si de combinatii cu alte substante naturale. Un exemplu de produs pentru copii cu eficacitate maxima este Propol 2 tablete cu gust de miere si capsuni, care contine doua fractiuni nobile extrase din propolis. Dupa cum se stie, acesta e cunoscut din timpuri stravechi ca un aparator al imunitatii naturale a organismului.
Gustul placut de capsuni si miere asigura o administrare usoara celor mici.
In consecinta, magazinul online www.sanavita.ro  recomanda utilizarea tabletelor in combinatie cu Vitamin C 118,50 ml, deoarece acidul ascorbic este un luptator de mare rang in infectiile aparatului respirator, atat de frecvente o data cu instalarea sezonului rece.

Pentru prevenirea problemelor osoase si asigurarea densitatii osoase, mai ales la fetite, se recomanda folosirea de Vitamin D3 29,60 ml, un produs american de o calitate exceptionala, si care asigura depunerea calciului in oase prin absorbtia completa a colecalciferolului ingerat pe cale orala.

Problemele de sanatate ale celor mici pot fi prevenite dar, in acelasi timp, pot fi si tratate. Astfel, impotriva anxietatii exista un sirop, Sedibimbi Bio, care contine extracte din floarea pasiunii, musetel si roinita, si care impreuna indeplinesc rolul de a relaxa si linisti micutul.
Acest produs poate fi folosit si pentru un somn linistit (visele urate afecteaza mult copiii, nu-i asa?), dar si pentru calmarea momentana din timpul zilei. Desigur, ca toate celelalte produse comercializate de Sanavita, nu contine coloranti artificiali, conservarea lui realizandu-se printr-un aport de acid ascorbic din portocala si lamaie, acesta fiind si gustul ales pentru sirop.

In protejarea celor mici de substantele daunatoare existente pe piata actuala, trebuie sa avem in vedere folosirea produselor naturiste mult mai eficente si mult mai sanatoase pentru sanatatea copiilor nostri.

 

Share Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>