MSM

MSM

MSM

In lupta durerilor osoase, articulare, musculare sau pur si simplu reumatismale, apare un nou produs naturist extras din surse naturale, denumit MSM produs de Solaray, lider in productia de suplimente nutritive din SUA. Acest supliment alimentar are beneficii multiple, in special asupra persoanelor care doresc sa isi amelioreze simptomele. Aveti dureri care apar la schimbarile de vreme, la miscari bruste sau la efort continuu sustinut?
Daca ati raspuns da la aceasta intrebare, va numarati printre potentialele persoane care ar trebui sa-si doreasca sa incerce MSM. Desi produsul MSM  are multiple efecte surprinzatoare, cele mai de seama sunt cele asupra sistemului osteo-articular, la nivelul caruia reduce inflamatia, actionand si ca un analgezic de prim rang.
MSM este, deci, recomandat in artrita reumatoida, in guta, in spondiloza cervicala dar si in afectiuni ale muschilor, precum bursita, tendinita sau miozita.
Utilizarea lui da efecte scontate chiar de la primele zile, permitand realizarea de miscari mai largi si, deci, actionand asupra mobilitatii articulare. De asemenea, este un protector de seama al tesutului conjunctiv, aparand atat pielea, unghiile, cat si parul. Actiunea lui nu se opreste aici. Este detoxifiant si imunomodulator, permitand celulelor sangvine sa ajunga mai repede la organele care necesita atat mai mult oxigen, cat si mai multe leucocite, in cazul unei infectii de orice natura. Efectele sale sunt multiple, actionand si asupra ficatului, in afectiunile gastro-intestinale, cele ale sistemului respirator si ale sistemului vascular, marind elasticitatea arterelor. Are actiune antihistaminica, blocand receptorii acesteia, si, deci, ameliorand simptomatologia din dermatitele alergice.
Datele recente cu privire la acest produs naturist au relevat faptul ca da rezultate chiar si in terapia cancerului, datorita proprietatilor sale imunomodulatoare si, in consecinta, marind rezistenta organismului la chimioterapie, antibioterapie sau radioterapie, proceduri destul de invazive folosite in zilele noastre impotriva neoplasmelor. Sanavita  recomanda folosirea acestui produs in dozajul de 1 pana la 3 capsule pe zi, in functie de recomandarea medicului sau de ameliorarea simptomelor.

Share Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>