Cosmetice naturale pentru corp

Ulei masaj

Ulei masaj

Pielea corpului inseamna aproape la fel de mult ca si tenul. Cu diferenta ca nu se observa la prima impresie, de multe ori felul in care ne simtim si gradul de confortabilitate pe care il avem fata de propria persoana provine de la hidratarea corporala. De aceea, se recomanda folosirea unei creme hidratante sau a unui ulei pentru masaj, in special dupa baie sau dus, atunci cand porii pielii sunt deschisi si primesc cu usurinta substantele nutrivite care li se ofera. Pentru aceasta, exista acum si cosmetice naturale pentru corp, care pot reprezenta alegerea corecta, datorita ingredientelor provenite din natura si riscul minim sau absent de a provoca probleme dermatologice variate, dintre care cea mai comuna este alergia.
Planta cea mai indicata in hidratarea corporala este lavanda, deoarece impresioneaza placut prin miros si da o stare generala de bine. Din pacate, are si un efect secundar, respectiv aparitia unei senzatii usoare de somnolenta. De aceea, se recomanda folosirea unei creme pe baza de lavanda, insa mai ales seara, inainte de culcare. In restul zilei, se pot folosi produse cosmetice pe baza de uleiuri, cum sunt cel de argan sau cel de masline, cunoscute pentru proprietatile lor hidratante. Laptele de corp parfumat cu ulei de masline Donna Verde poate reprezenta o alegere corecta, mai ales pentru ca este imbogatit si cu vitamine si nu contine nici parabeni, nici parafine. Magazinul online www.sanavita.ro va  propune acest produs la un pret avantajos cu livrare rapida prin curier.
Pentru un plus de fermitate, se recomanda utilizarea de uleiuri de masaj. Uleiul din trandafir este un produs specific care prezinta beneficiul de a intinde pielea si a o catifela, si de a-i oferi un grad mare de elasticitate. Pe langa acestea, mirosul incantator de trandafir este un alt avantaj. Si el, la fel ca majoritatea celorlalte cosmetice naturale pentru corp, trebuie folosit in special dupa dus sau baie, pentru o absorbtie satisfacatoare.
Cosmeticele naturale pentru corp sunt o alternativa sanatoasa si corecta in detrimentul celor de sinteza. Sunt bine tolerate de piele si prezinta efecte secundare reduse pana la minimum.

Share Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>