Beneficiile cosmeticelor naturale

Cosmetice naturale

Cosmetice naturale

Viata cotidiana stresanta ne poate determina, uneori, sa ignoram in totalitate aspecte de importanta majora cu privire la sanatate. Poluarea, aditivii, precum si diversele substante conservante pot cauza probleme care mai de care mai complexe, care nu trebuie trecute cu vederea. Ingrijirea pielii si a tenului ar merita un loc fruntas intr-un clasament destinat preventiei bolilor dermatologice. De multe ori, insa, aspectul economic primeaza,la fel ca si cantitatea, in detrimentul calitatii. Cosmeticele naturale prezinta o serie de beneficii pentru organism, printre care cele mai notabile ar putea fi:
- la prepararea acestora nu intervin substante de sinteza cu potential periculos;
- riscul de a produce complicatii dermatologice este extrem de redus sau nul;
- hidratarea oferita de acest tip de produse este consistenta si sigura, printr-o metoda 100% naturala;
- nu exista limitare de varsta cand vine vorba de tratarea sau prevenirea unei afectiuni de piele prin mijloace naturale;
- pana la acest moment, nu sunt documentate reactii alergice la cosmeticele bio, astfel incat acest amanunt permite utilizarea lor inclusiv la bebelusi.
Exista, insa, si dezavantaje? Singurul pe care l-ar putea lua in considerare utilizatorii de cosmetice naturale este pretul adeseori mai ridicat al acestora, comparativ cu cel propus de marii producatori in serie de cosmetice artificiale. In ciuda acestui amanunt, oricine foloseste produse dermatologice isi poate adresa o singura intrebare, foarte simpla: Ce conteaza mai mult, sanatatea sau impulsul financiar de moment? Nu in ultimul rand, pentru persoanele cu adevarat interesate de tranzitia spre natural si bio, exista intotdeauna alternative considerabil mai ieftine. In aceasta categorie putem incadra variantele autohtone, care prezinta, alaturi de pretul mai redus, si un alt avantaj: producatorii de traditie se respecta si doresc sa isi pastreze numele, prin mentinerea standardului calitatii cosmeticelor. In lupta pentru supravietuire, cuvinte ca bio si natural ajung sa il defineasca pe om.
Oricine nutreste speranta de a duce o viata sanatoasa si indelungata. Produsele naturale ajuta atat la preventie, cat si la tratament, garantand, astfel, o prelungire certa a existentei.
Vezi pe www.sanavita.ro oferta de cosmetice naturale a magazinului online Sanavita.

Share Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>