Tot ce n-ati stiut despre serapeptaza

Serra Plus

Serra plus

Ce este serapeptaza?
Cunoscuta drept o enzima deosebit de eficace pentru atenuarea inflamatiilor sau a unor afectiuni precum sinuzitele si artritele, serapeptaza este o substanta chimica ce se gaseste in intestinul viermelui de matase. Comercializata sub forma suplimentelor alimentare, este utilizata de mai bine de trei decenii in remediile casnice pentru tratarea unor afectiuni insotite de stari inflamatorii sau/si dureroase.

Cum actioneaza?
Cercetarile medicale au demonstrat ca acesta enzima se hraneste cu tesutul mort. Ca urmare a ”digestiei” obstacolelor localizate in vasele de sange, serapeptaza este in masura sa elibereze arterele infundate si blocate.

Care ii sunt proprietatile?
Reduce inflamatiile
Proprietatile antiinflamatorii sunt similare cu cele ale substantelor antiinflamatorii nesteroidiene, ale acidului salicilic sau ale ibuprofenului.

  • Studiile clinice au confirmat eficacitatea acestei enzime intr-o serie de stari inflamatorii, indeosebi in cazul edemelor cauzate in urma traumelor;
  • Da rezultate foarte bune in tratamentul unor afectiuni ale urechilor, gatului si nasului;
  • In cazul pacientilor cu sinuzita cronica, este utila administrarea acestei enzime, pe langa tratamentul obisnuit;
  • Enzima reduce vascozitatea mucusului si favorizeaza eliminarea secretiilor bronhopulmonare.

Diminueaza durerile
Pe langa ca este un puternic antiinflamator, serapeptaza este si un puternic analgezic. Unul dintre efectele sale benefice este cel de atenuare a durerilor, actiune datorata capacitatii acestei enzime de a impiedica tesuturile inflamate sa elibereze o substanta responsabila de senzatia de durere.

Ca urmare a recunoasterii in randul medicilor europeni si asiatici, datorita proprietatilor antiinflamatoare si analgezice, serapeptaza inlocuieste cu succes antiinflamatoarele nesteroidiene.

Elimina tesuturile moarte
Datorita abilitatii de a digera efectiv tesuturile moarte din organism, serapeptaza are capacitatea sa elimine cheagurile de sange, tesuturile fibroase, precum si chisturile. Este utilizata cu succes in tratarea blocajelor arteriale si in special in cazul obstructiilor arterelor carotidiene, inlocuind interventiile chirurgicale cand sunt insotite de riscuri.

Indicatii terapeutice
Printre maladiile tratate cu serapeptaza se numara: patologiile cardiovasculare, infectiile microbiene, artritele, bronsitele, diabetul, sinuzitele, varicele, osteoporoza, migrenele, etc.

Recomandari
Avand in vedere ca serapeptaza diminueaza viteza de coagulare a sangelui, trebuie evitata administrarea acestei enzime in combinatie cu alte substante precum aspirina, ibuprofenul, heparina sau diclofenacul.
Vezi pe magazinul online www.sanavita.ro in produsul naturist Serraplus care contine serapeptaza.

Share Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>